Sajam OPG-ova “Zdravo je pravo”, Bundek 31.03.-02.04.2023.

u organizaciji ABC-rent-a.

Saznajte više
navigacija

Proizvodi domaćih OPG-ova na Bundeku od 31. ožujka do 2. travnja

Sajam "Zdravo je pravo" na kojem će sudjelovati više od 70 izlagača iz cijele Hrvatske organizira tvrtka ABC rent.


Ljubitelji ste domaće hrane? Volite kupovati kod provjerenih proizvođača? Zagrebački park Bundek od 31. ožujka do 2. travnja prava je adresa za vas. Tvrtka ABC rent organizira svoj prvi sajam OPG-ova pod sloganom „ Zdravo je pravo“. Na sajmu će izlagati preko 70 izlagača iz cijele Hrvatske (Slavonija, Dalmacija, Prigorje, Međimurje, Zagorje...).

Bit će to spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti.

Svaki dan od 10.00-18.00 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda izlagača: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, začini, sadnice, razne rukotvorine i još mnogobrojna iznenađenja. Najavljen je i bogat kulturno umjetnički program kroz sva tri dana: otvaranje programa uz nastup pijanista Vitormira Ivanjeka, gostovanje dva dječja zbora: Zagrebački anđeli te Kikići & Genijalci, a nastupit će KUD Croatia i KUD Buševec koji će počastiti posjetitelje tamburaškom izvedbom te tradicijskim plesovima starijih i mlađih članova. Također nastupiti će i Zbor Prečko 50+ i zbor, te plesna skupina OŠ Središće.

Mališani će uživati u dječjim igrokazima, ali i u prikazu rada nekadašnjih starih zanata poput mlinara, kovača, kožara, a moći će se provozati i na starinskom vrtuljku s košarama. Zabavljat će ih i tete iz dječje igraonice „Šareni balon“ koje će s djecom crtati, ali i izrađivati korisne predmete od voća i povrća...

Uz Udrugu „Žaruljica“ mali posjetitelji naučit će izrađivati ekološki sapun te oslikati svoju platnenu vrećicu za dućan. Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se catering, ali i neki izlagači koji će vaše nepce počastiti palačinkama, fritulama, koktelima, prirodnim sokovima i ostalim delicijama.

Trebate domaće namirnice za uskršnji stol ili poklon za Uskrs? Ovo je savršena prilika da na jednom mjestu nabavite sve svoje zdrave, ekološki uzgojene i kontrolirane namirnice te da vaš stol bude bogat domaćim proizvodima OPG-ova iz cijele Hrvatske. Jednom kada pronađete svoj OPG u kvartu, susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati proizvode od istog, što je zapravo i osnovna želja organizatora – da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente. Dođite, upoznajte OPG-ovce svog kraja, kupite kvalitetne proizvode za nadolazeće blagdane te pronađite poklon za svoje najmilije.

Dobro se zabavite, naučite nešto novo i kreativno, a i prisjetite se kako su nekad naši stari jeli, pili i živjeli